ET MAGASIN MED FOKUS PÅ ERHVERVSLIVET OG IVÆRKSÆTTERIET.

Book en unik annonceplads i Clusive Business - Danmarks nye gratis businessmagasin.
Clusive Business vil bringe de gode historier fra hele erhvervslivet i Danmark, hvor fokus vil være rettet til forretninger med succes og vækst. Derudover vil vi også dykke ned i personlige historier fra erhvervsfolk, der ønsker at fortælle deres historie, og vejen til en succesrig forretning.
Magasinet vil udkomme 1 gang pr- år, og skal være en guide til de nystartede virksomheder og veletablerede virksomheder, der ønsker at gøre sig klogere på de informationer, som vil være vigtige at bringe ud for erhvervslivet. Derudover vil magasinet også udkomme digitalt og på tryk, hvor vi estimerer en samlet læserskare på 950.000 baseret på 12 måneder.

magasinet vil trykkes tilstrækkeligt, så det kan komme til at være i alle vækstcentre indenfor iværksætterimiljøet i hele Danmark samt erhvervshuse. Derudover vil Clusive Business have sit eget univers, hvor hjemmeside, Instagram, LinkedIn & Facebook vil blive de fokusområder, hvor historierne og det interaktive magasin også vil fremstå og være gratis og tilgængeligt for alle læselystne.

adcorp

Clusive Business – Et magasin, et netværk, en investering

I 2023 når magasinet er lanceret, og  i dette sammenhæng vil der, arrangeres en netværksmesse i DGI-huset vejle til april 2023. Vejle by er taktisk godt placeret i hjertet af Danmark, og hertil vil fokusområdet være på et arrangement, som kan bidrage til at netværke i blandt erhvervsfolk med adresser fra hele kongeriget. Messearrangementet vil strække sig over 2 dage, så man kan komme godt ind på hinanden privat samt få udviklet en forretningsbånd med deltagerne. 

adcorp
Der vil komme et komplet program på dagene, hvor folk kan købe sig ind til messen samt læse sig til de skønne muligheder denne messe kan tilbyde. Tanken er, at man kan købe sig en messestand som erhvervsdrivende, hvor fokus er på Tech, software, webshop, produkter, online, rådgivning, advokat, banker, kommuner mm. hertil vil der være repræsentative mentorer, som man kan booke en tid med via appen på dagen, hvor man kan finde frem til de mennesker der deltager, og man ønsker et møde med. Denne messe er både for toperhvervsfolk samt iværksættere og nystartede virksomheder, hvor begge verdener mødes for dialog, netværk, sparring, investering og branding af forretningerne på tværs af Danmark.